Våryra på Stoby!

Våren är här och vi börjar se om fasad, uterum, terrass och andra platser i hemmet som vi nyttjar mer när det börjar bli varmt. 

29 mars - 17 april kommer vi ha stort fokus på utomhusprodukter med förmånliga priser, inspirerande butik och kunnig personal som visar och berättar allt du behöver veta inför årets utesäsong.

Hoppas vi ses!

Vi rekommenderar!

Med Grön-Fri från Jape får du en produkt som är effektiv mot alger och lav. För alla ytor utomhus såsom fasader, tak, marksten m.m.

Missa inte - 5 liter Grön-Fri för 499kr!

Grön-Fri och Prick-Fri

Mot påväxt av alger och lav, för alla ytor och material utomhus. Påväxt försvinner med tiden på väderutsatta ytor och ny påväxt förhindras.

Läs mer.

Grön-Fri spruta

5-liters kvalitetsspruta för Fri-serien med stor öppning för enkel påfyllning.

Läs mer.

Tänk på säkerheten!

Få längre räckvidd så att du slipper klättra på tak, hyr en Grön-Fri spruta för 16 liter med förlängningsskaft hos oss!

Olika produkter

Olika underlag kräver olika behandlingar. Fråga gärna oss om du är osäker, vi vet hur du bäst tar hand om, och ger lång livslängd till dina utomhusytor.

Ta hand om din uteplats

Ge terrassen lite extra kärlek om du vill att den ska hålla sig fin länge! Vi har produkter för både underhåll och för att ge terrassen det utseende du önskar.

Fråga oss om du är osäker på vad som är bäst för just din uteplats!
Under Våryran har vi extra bra priser på våra premiumprodukter!

Golv till uterummet

Bjelins klickgolv i keramisk komposit är lätta att installera, lika varma som trä och starkare än keramiska plattor. Ett av få golv som fungerar i uterummet! Välkommen in till vår butik för att se flera olika utföranden.

Från 379kr/m2.

Nedan ser du några olika varianter, se mer på Bjelins hemsida.

Betong granit

Mörkgrå skiffer

Ljus varmgrå

Mörkgrå slät skiffer

Vi får aldrig nog av att grilla!

Finns det något vi svenskar älskar mer än att grilla? Den senaste tiden har det av förklarliga skäl grillats mer än vanligt men nu när våren och varmare väder är på intågande så kan vi också njuta av grillstunden på ett helt annat sätt. Vi kan byta ut korv med bröd till lite mer "avancerad" grillning, nivån sätter du såklart själv.

Hos oss hittar du ett utvalt sortiment med grillar från Napoleon, ett varumärke som är synonymt med kvalitet, nyskapande design och bra livslängd sedan 1976.

Vi rekommenderar!

Här visar vi vår populära modell Rogue 525-1 SE som fått toppbetyget 5 av 5 av tidningen M3. "Toppbetyg till premiumgrill med unika egenskaper."

Under Våryran ingår överdrag till alla grillar.
Värde upp till 1099kr!

Rogue® 525-1 SE har fyra bottenbrännare i rostfritt stål, en keramisk sidobrännare SIZZLE ZONE™ (upp till 800°C) samt en bakre brännare för bl.a. rotisseri. Rogue® SE-modellerna har även LED upplysta kontroll vred och en praktisk flasköppnare. Grillen har en totaleffekt av 26,1 kW och en grillyta på 74x45 cm. Napoleon Rogue® är en modellserie högkvalitativa gasolgrillar i storlekar från tre till sju brännare och med olika funktioner.

Vi matchar priserna!

Prata med oss innan du beställer varor på nätet och låt oss vara med i matchen. Vi ger även offerter på större köp, så tveka inte - fråga oss! 

Kunskapen, närheten och servicen får du alltid på köpet!

Till butikens startsida

Tips till dig som ska måla om huset

Har det blivit dags att måla om huset? Läs våra fem punkter nedan för ett lyckat resultat!

1. För att få ett bra resultat är det viktigt att du väljer lämplig färgtyp till ditt hus. Är du minsta tveksam om vilken färg som huset är målat med tidigare, eller om du vill byta till någon annan färgkvalitet är det en bra idé att rådgöra med en av våra Fasadexperter.

2. Tänk även på att skaffa bra verktyg, säkra stegar, bockar och ställningar om det behövs. 

3. Gör rent! Tidigare målade fasade ska först rengöras. 

  • Vät ytan med vatten så rengöringsmedlet inte sugs in i fasaden. 
  • Skrubba hårt nedsmutsade ytor med rotborste eller liknande. En tvättborste med vattenmunstycke är ett praktiskt hjälpmedel. 
  • Skölj noggrant med rent vatten. 

4. Skrapa bort eventuell lös och flagnande färg. Tidigare målade ytor som är mycket blanka eller hårda mattas ned genom slipning eller stålbortsning. Sprickor och fogar ska tätas. 

5. Grundmåla alla omålade ytor med grundfärg eller fläckgrunda på omålade partier.

 

Tips!

  • Kontrollera fuktkvoten - Före målning ska träet vara torrt och ha en fuktkvot under 16%
  • Måla aldrig på kalla eller solheta ytor
  • Måla inte när det finns risk för regn och dagg

Kom in till oss i butiken och prata med våra Fasadexperter om du vill ha fler tips och råd. Vi kan även ge dig en offert på hela arbetet, så kan du få tid över till annat. Självklart kan du använd ditt ROT-avdrag när du anlitar våra målare.