Vårkänslor för hus och hem!

Våren är här och vi börjar se om fasad, uterum, terrass och andra platser i hemmet som vi nyttjar mer när det börjar bli varmt. Hos oss hittar du både produkterna och kunskapen för att tvätta, underhålla och förnya dessa platser. Vi vet vad som krävs för att ditt hem ska vara hållbart och fint! 

Vi rekommenderar!

Med Grön-Fri från Jape får du en produkt som är effektiv mot alger och lav. För alla ytor utomhus såsom fasader, tak, marksten m.m

Grön-Fri

Mot påväxt av alger och lav, för alla ytor och material utomhus. Påväxt försvinner med tiden på väderutsatta ytor och ny påväxt förhindras. 499kr/5 liter (rek. pris 784kr)

Läs mer.

Tänk på säkerheten!

Få längre räckvidd så att du slipper klättra på tak, hyr en Grön-Fri spruta för 16 liter med förlängningsskaft hos oss! Pris: 499kr/tillfälle (max 2 dagar)

Grön-Fri spruta

Vi säljer även sprutor till 5 liter för 299kr (rek. pris 428kr).

Älskade grillsäsong!

Finns det något vi svenskar älskar mer än att grilla? Knappast! Vi tipsar om den här smidiga, bärbara gasolgrillen med stativ. Enkel att ta med i husvagnen, på stranden, eller till sommarstugan. 

Bjelin Nadura

Bjelins klickgolv i keramisk komposit är lätta att installera, lika varma som trä och starkare än keramiska plattor. Vi rekommenderar golvet till bland annat uterum! Välkommen in till vår butik för att se flera olika utföranden.

379kr/m2

Läs mer på Bjelins hemsida!

Inspiration

Här ser du några olika utföranden på Bjelins kompositgolv. 

Betong granit

Mörkgrå slät skiffer

Mörkgrå skiffer

Ljus varmgrå

Vi matchar priserna!

Prata med oss innan du beställer varor på nätet och låt oss vara med i matchen. Vi ger även offerter på större köp, så tveka inte - fråga oss! 

Kunskapen, närheten och servicen får du alltid på köpet!

Till butikens startsida