Vill du fixa hemma?

Är du sugen på att bygga nytt eller renovera men slippa utföra jobbet själv? Stobys personal och hantverkare kan erbjuda dig allt från idé till färdiga lösningar. 

Låt dig inspireras av vårt stora sortiment, vi hjälper dig sen hela vägen, från dröm till färdigställande! Vi kallar det Stobymodellen. 

PS. Det går givetvis bra att anlita våra hantverkare även om du inte köpt inredningen från våra butiker. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Att förändra är en rolig resa!

Om du så ska byta kök, badrum, måla om, byta golv eller förnya din förvaring så tar vi med dig på en rolig och inspirerande resa i vår butik. 

När drömmen är ett kök

Så mycket känslor det finns i ett kök! Härifrån sprids ljuvliga matdofter till resten av huset och lockar familjen att samlas. Det är här vi delar med oss, umgås och skapar tillsammans. Vad behöver ditt kök för att förhöja dessa stunder med nära och kära? Vad ger dig vardagsglädje?

 

Kampanj pågår!

Det pågår just nu en ritkigt fin kampanj på alla våra kök från Ballingslöv. Hör av dig till oss eller kom förbi vår butik så berättar vi gärna mer!  

Hos oss kan du uppleva köken, och kvaliteten i alla detaljer. Köken från Ballingslöv ligger oss varmt om hjärtat, inte bara för att de tillverkar hållbara produkter ett stenkast från Stoby. Utan också för deras otroliga känsla för stil, funktion och praktiska lösningar. Att ha ett kök från Ballingslöv är verkligen sann vardagsglädje.  

 

Kampanj badrumsmöbler

Dags för ett projekt hemma? Upptäck Ballingslövs fyra olika badrumsserier där alla har olika karaktär och mått som gör att en serie kanske passar dig bättre än någon annan.

Ballingslöv har ofta bra kampanjer på sina badrumsmöbler, fråga oss så berättar vi mer! 

 

Var börjar jag?

Vi kan kontakta dig! Fyll i dina uppgifter och kort information om vad du önskar hjälp med, så återkommer vi! Klicka här

Du kan också nå oss på:

info@stoby.se

0451-38 85 11

Leverantörer

Några av de leverantörer vi jobbar med, gör ett besök hos oss och upptäck hela vårt utbud!