Nytt rum?

Nu har vi paketpris på ett färdigt rum till dig, enkelt och prisvärt! I priset ingår även hantverkstjänster så efter du gjort dina val kan du lugnt luta dig tillbaka och låta oss sköta resten.

 

Nytt golv | Nymålat tak | Nya tapeter

Paketpris: 11 200kr

(efter ROT-avdrag)

 

Nedan kan du läsa mer om vad som ingår i paketpriset.

Eller maila oss direkt så kontaktar vi dig! Du är också välkommen att ringa oss på 0451-38 85 00.

Villkor

Väggar och tak:
Takfärg: Milltex RF, vit. Svanenmärkt färg från Alcro. Takmålning och skarvspackling av väggar ingår. Spackling av småhål ingår. Max ett rum på 12m2 och takhöjd på max 2,5 m. Inom Hässleholms kommun. Priserna är efter ROT-avdrag. Vi gör ett hembesök för att säkerställa förutsättningarna så att vi kan hålla rätt pris. Gäller sovrum eller liknande.

Tapet: Valfri tapet ur kollektionerna Borosan EasyUp 17 eller Decorama EasyUp 19 från Boråstapeter. 

Golv:
Ytan vi ska montera på ska vara lämplig och färdig för montage. Extra arbetskostnader tillkommer vid montering kring kyl, frys, sockel etc. Vi beräknar ca. 10% materialspill på hela paketet. Max 12m2. Inom Hässleholms kommun. Priserna är efter ROT-avdrag. Vi gör ett hembesök för att säkerställa förutsättningarna så att vi kan hålla rätt pris.

Andra önskemål?

Vill du hellre få rummet målat? Eller vill du ha ett annat golv? Kom in till oss eller ring oss så sätter vi ihop ett förmånligt paket som passar dig. 

Kontaktuppgifter