Anlita Stoby för hantverkstjänster inom måleri, golv, kakel, kök eller badrum

Spara tid och slipp bekymmer genom att låta Stobys hantverkare göra hela eller delar av jobbet när du skall renovera hemma. Du kan vara säker på att få ett väl utfört arbete, färdigt i tid och till ett fast pris. Stoby har hantverkare inom måleri, golv, kakel, kök och bad. Våra projektledare och hantverkare är erfarna och kompetenta. Vi tar ansvar för projektet från början till slut.

Välkomna att kontakta oss för ett kostnadsfritt offertförslag!

Välj stad

Våra tjänster kan variera på olika orter. Välj den ort som är närmast dig ur listan och läs mer om vad vi kan erbjuda dig.

Välj sida

Vill du besöka våra sidor anpassade för företagare?

Verksamhetsområden - Växjö

Måleri

Stoby är proffs på färg och måleri sedan starten 1969 och vi hjälper dig gärna med nästa projekt.
Vill du måla om barnens rum? Tapetsera om i vardagsrummet? Eller är det dags att måla om huset? Ta hjälp av Stobys professionella målare så slipper du göra jobbet själv. Vi vet vad som krävs för att få bästa resultat. Vi ger dig fast pris och med ROT-avdraget drar vi av 30% på samtliga hantverkstjänster.

Stolta över vår R-licens

Stoby i Växjö innehar R-licens vilket innebär att vi har fått en etisk kvalitetsmärkning. Detta ges ut till företag som jobbar aktivt med etiken inom företaget, och samtidigt är delaktiga i samhället. Företagen verkar för en delaktighet i samhället, och omtanke utgör själva grunden.   

R-licens

 

"För oss står etik- och moralfrågor högt på agendan och det är därifrån vi bygger våra relationer med medarbetare, kunder och leverantörer. Licernsieringen visar att det arbete vi gjort, och den väg vi valt, är rätt!
/Fredrik Sager, platschef Stoby Växjö

Läs gärna mer här.

Kontakt

Smedjegatan 47, 352 46 Växjö

Fakturaadress:
invoice@stoby.se

Kontaktuppgifter till våra lokala hantverkskontor