Anlita Stoby för hantverkstjänster inom måleri, golv, kakel, kök eller badrum

Spara tid och slipp bekymmer genom att låta Stobys hantverkare göra hela eller delar av jobbet när du skall renovera hemma. Du kan vara säker på att få ett väl utfört arbete, färdigt i tid och till ett fast pris. Stoby har hantverkare inom måleri, golv, kakel, kök och bad. Våra projektledare och hantverkare är erfarna och kompetenta. Vi tar ansvar för projektet från början till slut.

Välkomna att kontakta oss för ett kostnadsfritt offertförslag!

Välj stad

Våra tjänster kan variera på olika orter. Välj den ort som är närmast dig ur listan och läs mer om vad vi kan erbjuda dig.

Välj sida

Vill du besöka våra sidor anpassade för företagare?

Verksamhetsområden - Malmö

Stoby är proffs på färg och måleri sedan starten 1969 och vi hjälper dig gärna med nästa projekt.
Vill du måla om barnens rum? Tapetsera om i vardagsrummet? Eller är det dags att måla om huset? Ta hjälp av Stobys professionella målare så slipper du göra jobbet själv. Vi vet vad som krävs för att få bästa resultat. Vi ger dig fast pris och med ROT-avdraget drar vi av 30% på samtliga hantverkstjänster.

Använd ROT-avdraget!

Ta hjälp av Stobys professionella hantverkare så slipper du göra jobbet själv. Vi vet vad som krävs för att få bästa resultat. Vi ger dig fast pris och med ROT-avdraget drar vi av 30% på samtliga hantverkstjänster. 

Nytt rum?

Nu gör vi det enkelt för dig som vill förnya hemma! Vi har tagit fram färdiga paket för dig som vill ha ny färg eller nya tapeter - där både produkter och hantverkstjänster ingår!

Paketpris - ommålat och klart!

Väggar & tak upp till 15m²

 6 000kr

Villkor: Endast lagning av enstaka små skruv- och spikhål ingår. Väggfärg i valfri kulör målad med Alcro Milltex 7 och takfärg Alcro Milltex 2. Målning sker på befintligt underlag. Gäller rum upp till 15m² golvyta och max takhöjd 250cm. Priset är efter ROT-avdrag och inkl moms. Gäller t.o.m 31/3 2023

 

Väggar & tak 16-25m²

8 000kr

Villkor: Endast lagning av enstaka små skruv- och spikhål ingår. Väggfärg i valfri kulör målad med Alcro Milltex 7 och takfärg Alcro Milltex 2. Målning sker på befintligt underlag. Gäller rum 16-25m² golvyta och max takhöjd 250cm. Priset är efter ROT-avdrag och inkl moms. Gäller t.o.m 31/3 2023.

 

Paketpris - Tapetserat och klart!

7 500kr

  

Villkor: Målning av tak, skarvspackling 2 gånger på befintlig tapet och tapetsering med valfri tapet från kollektion Borosan Easy up eller Decorama.  Gäller ett rum upp till 15m² golvyta och max takhöjd 250cm. Priset är efter ROT-avdrag och inkl moms. Gäller t.o.m 31/3 2023

 

Kontakt

Vill du att vi ska kontakta dig kan du fylla i dina uppgifter här.

Agnesfridsvägen 193, 213 75 Malmö
Växel: 040-18 09 90
info.malmo@stoby.se

Fakturaadress:
invoice@stoby.se

 

 

Kontaktuppgifter till våra lokala hantverkskontor