Anlita proffs - säkert, tryggt och snabbt!

Stobys entreprenad anlitas vid både större och mindre uppdrag. Uppdragen kan vara allt från mindre punktinsatser till totallösningar inom måleri, golv, kakel, kök och bad. Vi utför dessutom beläggningar av fogfria golv, där vi hjälper till med allt, från rådgivning till färdig yta. Våra projektledare och hantverkare är erfarna och kompetenta. Vi tar ansvar för projektet från början till slut.

Välkomna att kontakta oss för ett kostnadsfritt offertförslag!

Välj stad

Våra tjänster kan variera på olika orter. Välj den ort som är närmast dig ur listan.

Välj sida

Vill du besöka våra sidor anpassade för privatpersoner?

Verksamhetsområden - Växjö

Stobys entreprenad i Växjö anlitas vid både större och mindre uppdrag. Uppdragen kan vara allt från mindre punktinsatser till totallösningar inom framförallt måleri. Våra projektledare och målare är erfarna och kompetenta. Vi tar ansvar för projektet från början till slut. Vi utför dessutom köksrenoveringar och beläggningar av fogfria golv, där vi hjälper till med allt, från rådgivning till färdig yta. Välkomna att kontakta oss för ett kostnadsfritt offertförslag! 

Stolta över vår R-licens

Stoby i Växjö innehar R-licens vilket innebär att vi har fått en etisk kvalitetsmärkning. Detta ges ut till företag som jobbar aktivt med etiken inom företaget, och samtidigt är delaktiga i samhället. Företagen verkar för en delaktighet i samhället, och omtanke utgör själva grunden.   

 

"För oss står etik- och moralfrågor högt på agendan och det är därifrån vi bygger våra relationer med medarbetare, kunder och leverantörer. Licernsieringen visar att det arbete vi gjort, och den väg vi valt, är rätt!
/Fredrik Sager, platschef Stoby Växjö

Läs gärna mer här.

Kontakt

Smedjegatan 47, 352 46 Växjö
0470-246 50
info.vaxjo@stoby.se

Fakturaadress: 
invoice@stoby.se

Kontaktuppgifter till våra lokala hantverkskontor