Är det dig vi söker?

På Stoby söker vi alltid duktiga medarbetare som kan bli en del av vårt team. Vi söker då dig som är hantverkare inom måleri, golv, kakel, kök eller bad. Dessutom har vi allt från projektledarroller och butikspersonal, till andra administrativa roller inom t.ex. ekonomi och HR.

 

Tycker du att du är rätt person för oss? Då är du varmt välkommen att skicka in din spontanansökan till jobb@stoby.se

 

Just nu har vi följande tjänster lediga:

Snickare Hässleholm/Kristianstad/Lund

Vi söker nu professionella snickare med genuin stolthet för snickaryrket, som kommer representera vårt företag ute hos kunder vid såväl ROT-uppdrag som större entreprenaduppdrag. Vi söker både snickare för området Hässleholm/Kristianstad samt område Lund, med tillhörighet i vår Hässleholmsorganisation.

Idag finns vi med våra hantverkstjänster på flertalet orter runtom i Skåne, Småland och Halland.

I Hässleholm har vi vårt ursprung och där ligger vårt huvudkontor och vår butik, vars målgrupp är en medveten kund som söker kvalitetsprodukter för hus och hem.  

Vår styrka är att vi kan vara med kunden från idé till färdigställande, både när det gäller planering av ett projekt och utförande. Våra kunder uppskattar att de kan komma till oss med en dröm eller en idé, som vi sedan förverkligar tillsammans. Vi erbjuder inspiration i vår butik, vägledning och rådgivning av vår duktiga personal och projektledare och sist men inte minst, kvalificerade hantverkstjänster. 

Men det är inte bara privatpersoner som vänder sig till Stoby. Vi jobbar med flertalet stora projekt inom allt från stambyten, köksinstallationer och målerientreprenader till läggning av fogfria golv och totalentreprenader.

Vi erbjuder dig att arbeta i en välstrukturerad organisation med god arbetsmiljö, där vi tror på en symbios mellan fritid och arbetsliv och värnar om att våra medarbetare alltid ska må bra.

Önskade kvalifikationer:

Stoby är ett entreprenörsdrivet företag där karriärutvecklingsmöjligheterna är många. Vi ser att en god initiativförmåga och noggrannhet passar väl in i vår företagsanda. Du ska kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom snickaryrket och utföra arbetet med hög kvalitet.

Vidare söker vi dig med hög social kompetens som kan ha en god kommunikation med våra kunder. Vi värdesätter kundvårdstänkande och en visad respekt för övriga yrkeskategorier. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är något vi söker i en medarbetare.

Att du är kreativ och van vid att arbeta både självständigt och i lag, ser vi som en självklarhet. Du är stresstålig och har god planeringsförmåga.

Krav: 

Yrkesbevis
B-körkort

Du som anser att du har rätt bakgrund och erfarenhet är välkommen att höra av dig till oss. Tjänsten är heltid och gäller tillsvidare. 

Endast ansökningar som motsvarar våra krav och önskade kvalifikationer önskas och besvaras. Vi tar emot ansökningarna löpande, och ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt.

Ansökan skickas till: lasse.carlsson@stoby.se

För frågor kontakta Lasse Carlsson 0725-28 64 80.

Köks- och badsäljare i Hässleholm

Brinner du för att skapa och planera kök lika mycket som du brinner för kundmötet? Då är det kanske dig vi söker som ny säljare i vår butik i Hässleholm!

Om Stoby
Idag finns vi med våra hantverkstjänster på flertalet orter runtom i Skåne, Småland och Halland men det är i Hässleholm vi har vårt ursprung och där vårt huvudkontor och butik ligger. Butiken vänder sig till en medveten kund som söker kvalitetsprodukter för hus och hem och inte minst har vi ett stort fokus på kök från Ballingslöv och badrum. Det är till denna avdelning vi nu söker erfarna och drivna säljare.

Stobys styrka är att vi kan vara med kunden från idé till färdigställande, både när det gäller planering av ett projekt och montering. Våra kunder uppskattar att de kan komma till oss med en dröm eller en idé, som vi sedan förverkligar tillsammans. Vi erbjuder inspiration i vår butik, vägledning och rådgivning av vår duktiga personal och sist men inte minst, kvalificerade hantverkstjänster. 

Men det är inte bara privatpersoner som vänder sig till oss. Vi jobbar med flertalet stora projekt där det ställs höga krav på att våra säljare är både flexibla och effektiva.

Om tjänsten:
Vi erbjuder dig att arbeta i en stor organisation men med en nära teamkänsla med övriga medarbetare i butiken. Du kommer att vara kundens inledande kontakt i butiken och också den som planerar och ritar upp deras drömkök eller drömbadrum. När våra hantverkare kopplas in är det du som startar projektet tillsammans med en projektledare och därefter har ni ett nära samarbete tills projektet avslutas. Tjänsten innebär, förutom ett primärt fokus på kök och badrum, också övriga uppgifter som tillkommer vid arbete i butik, såsom kassa, öppning, stängning och så vidare.

Önskade kvalifikationer:
Stoby är ett entreprenörsdrivet företag där karriärutvecklingsmöjligheterna är många. Vi ser att en god initiativförmåga och noggrannhet passar väl in i vår företagsanda. Du ska kunna planera och utföra dina köksprojekt på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment och utföra arbetet med hög kvalitet.

Vidare söker vi dig med hög social kompetens som kan ha en god kommunikation med våra kunder. Vi värdesätter kundvårdstänkande och en visad respekt för alla medarbetare. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är något vi söker i en medarbetare.

Att du är kreativ och van vid att arbeta både självständigt och i lag, ser vi som en självklarhet. Du är stresstålig och har god planeringsförmåga.

Krav: 

-B-körkort
-God datorvana

Det är meriterande om du:

-Har branscherfarenhet, och specifikt om du är väl bekant med Ballingslövs produkter
-Kan arbeta i Winner

 

Du som anser att du har rätt bakgrund och erfarenhet är välkommen att höra av dig till oss. Tjänsten är heltid (tillträde omgående) och gäller tillsvidare. Vi tar emot ansökningarna löpande och ser fram emot din ansökan snarast möjligt, men senast den 15/5.


Ansökan skickas till: niklas.persson@stoby.se

Målare i Hässleholm & i Kristianstad

Vi söker professionella målare med genuin stolthet för måleriyrket och goda sociala egenskaper. Att kunna upprätthålla en bra kommunikation med våra kunder och respekt mot övriga yrkeskategorier är något vi värdesätter högt. Du ska kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet.

Krav: 

Gymnasieutbildning (inriktning måleri) eller minst 5 års dokumenterad erfarenhet inom yrket

B-körkort

 
Vi ser det som meriterande om du har yrkesbevis, lift och ställningsutbildning eller några andra liknande utbildningar inom yrkesområdet. Vi erbjuder dig att arbeta på ett välorganiserat företag med god arbetsmiljö.

Intresserad? Vi behandlar alla ansökningar löpande och vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt! Vi behandlar endast de ansökningar som uppfyller våra krav.

Ansökan skickas till: fredrik.erlandsson@stoby.se

 

 

Målare i Malmö

 

På grund av hög orderingång behöver vi utöka vårt team i Malmö med fler målare, som kommer representera vårt företag ute hos kunder vid såväl ROT-uppdrag som andra serviceuppdrag. 

Idag finns vi med våra hantverkstjänster på flertalet orter runtom i Skåne, Småland och Halland. I Hässleholm har vi vårt ursprung och där ligger vårt huvudkontor och vår butik, vars målgrupp är en medveten kund som söker kvalitetsprodukter för hus och hem.  

Vi erbjuder dig att arbeta i en välstrukturerad organisation med god arbetsmiljö, där vi tror på en symbios mellan fritid och arbetsliv och värnar om att våra medarbetare alltid ska må bra.

Önskade kvalifikationer:

Stoby är ett entreprenörsdrivet företag där karriärutvecklingsmöjligheterna är många. Vi ser att en god initiativförmåga och noggrannhet passar väl in i vår företagsanda. Du ska kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet.

Vidare söker vi dig med hög social kompetens som kan ha en god kommunikation med våra kunder. Vi värdesätter kundvårdstänkande och en visad respekt för övriga yrkeskategorier. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är något vi söker i en medarbetare

Krav: 

Utbildad målare

B-körkort

Du som anser att du har rätt bakgrund och erfarenhet är välkommen att höra av dig till oss. Tjänsten är heltid och gäller tillsvidare. 

Endast ansökningar som motsvarar våra krav och önskade kvalifikationer önskas och besvaras. Vi tar emot ansökningar löpande, och vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt.


Ansökan skickas till: info.malmo@stoby.se

 

Varför Stoby?