Är det dig vi söker?

På Stoby söker vi alltid duktiga medarbetare som kan bli en del av vårt team. Vi söker då dig som är hantverkare inom måleri, golv, kakel, kök eller bad. Dessutom har vi allt från projektledarroller och butikspersonal, till andra administrativa roller inom t.ex. ekonomi och HR.

Idag finns Stoby på tio orter runtom i Skåne, Småland och Halland.

Vi har nio hantverkskontor och fyra butiker, varav tre är köksbutiker i samarbete med Ballingslöv och vi är för närvarande strax över 400 medarbetare. Läs mer om oss här!

 

Tycker du att du är rätt person för oss? Då är du varmt välkommen att skicka in din spontanansökan till jobb@stoby.se

Varför Stoby?

Målare i Växjö

Vi söker professionella målare med genuin stolthet för måleriyrket och goda sociala egenskaper. Att kunna upprätthålla en bra kommunikation med våra kunder och respekt mot övriga yrkeskategorier är något vi värdesätter högt. Du ska kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet.

Krav:

  • Gymnasieutbildning inriktning måleri eller minst 5 års
    erfarenhet inom yrket.
  •  B-körkort

    Vi ser det som meriterande om du har yrkesbevis, lift och ställningsutbildning eller några andra liknande utbildningar inom yrkesområdet. Vi erbjuder dig att arbeta i en välorganiserad organisation med god arbetsmiljö. Möjlighet till servicebil och mobiltelefon för att underlätta ditt arbete hos oss.

Endast ansökningar som motsvarar våra krav och önskade kvalifikationer önskas och besvaras.

Ansökan skickas till: fredrik.sager@stoby.se

Målare Halmstad/Falkenberg

Jobba i Halmstad och Falkenberg!

Vi söker utlärda målare med dokumenterad erfarenhet, samt goda referenser. Du kommer representera vårt företag ute hos kunder vid såväl ROT-uppdrag som större entreprenaduppdrag. Att du är kreativ och van vid att arbeta både självständigt och i lag, ser vi som en självklarhet. Du är stresstålig och har god planeringsförmåga. Vi värdesätter noggrannhet, hög social kompetens, kundvårdstänkande och gott kamratskap. Körkort är ett krav. 

Du som anser att du har rätt bakgrund och erfarenhet är välkommen att höra av dig till oss. Du kommer att ha din bas i Halmstad men med jobb förlagt upp till Falkenberg. Tjänsten är heltid och gäller tillsvidare. 

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Pontus Wessman, 0725-28 64 91, pontus.wessman@stoby.se

Ansökningshandlingar sändes till:
jobb@stoby.se alternativt till Skallebackavägen 12, 302 41 Halmstad. Märk kuvertet med "MÅLARE".

 

Ansökningarna tas emot löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Målare - Hässleholm

Jobba i Hässleholm!

Vi söker professionella målare med genuin stolthet för måleriyrket och goda sociala egenskaper. Att kunna upprätthålla en bra kommunikation med våra kunder och respekt mot övriga yrkeskategorier är något vi värdesätter högt. Du ska kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet.

Krav: 

  • Gymnasieutbildning inriktning måleri eller minst 5 års erfarenhet inom yrket
  • B-körkort

 
Vi ser det som meriterande om du har yrkesbevis, lift och ställningsutbildning eller några andra liknande utbildningar inom yrkesområdet. Vi erbjuder dig att arbeta i en välorganiserad organisation med god arbetsmiljö. Du erhåller servicebil och mobiltelefon för att underlätta ditt arbete hos oss.

Endast ansökningar som motsvarar våra krav och önskade kvalifikationer önskas och besvaras.

Ansökan skickas till: fredrik.erlandsson@stoby.se

Golvläggare - Malmö

Jobba i Malmö!

Stoby söker behöriga och erfarna golvläggare för tjänstgöring i Malmö. Tjänsten vi söker kräver bred kompetens inom hand-, flyt- och fallspackling, montage av golv- och väggmatta samt montage/slipning av trägolv. Då arbetet innebär allt från ROT-uppdrag till större entrepenaduppdrag krävs också att du har hög social kompetens och en kundfokuserad attityd. Du är engagerad och självständig och kommer arbeta med frihet under ansvar.

Särskilda krav: GVK-behörighet och B-körkort.

 

Vid frågor om tjänsten kontakta:

0725 - 28 64 95

 

Ansökningshandlingar sändes till:
jobb@stoby.se alternativt till Okvägen 6, 281 51 Hässleholm. Märk kuvertet med "GOLVLÄGGARE".

 

Ansökningarna tas emot löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Golvläggare- Lund

 

Jobba i Lunda regionen!

Stoby söker behöriga och erfarna golvläggare för tjänstgöring i Lund. Tjänsten vi söker kräver bred kompetens inom hand-, flyt- och fallspackling, montage av golv- och väggmatta samt läggning av trägolv. Då arbetet innebär allt från ROT-uppdrag till större entreprenad-uppdrag krävs också att du har hög social kompetens och en kundfokuserad attityd. Du är engagerad och självständig och kommer arbeta med frihet under ansvar. Du erhåller servicebil och mobiltelefon för att underlätta ditt arbete hos oss.

 

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Michael Schön

michael.schon@stoby.se

0708 – 67 95 40

 

Ansökningshandlingar sändes till:
jobb@stoby.se alternativt till Kalkstensvägen 21, 224 78 Lund. Märk kuvertet med "GOLVLÄGGARE LUND".

 

Ansökningarna tas emot löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

 

 

Plattsättare - Malmö

Stoby söker behöriga och erfarna plattsättare för tjänstgöring i Malmö. Tjänsten vi söker kräver bred kompetens inom plattsättning och flytspackling. Då arbetet innebär allt från ROT-uppdrag till större entrepenaduppdrag krävs också att du har hög social kompetens och en kundfokuserad attityd. Du är engagerad och självständig och kommer arbeta med frihet under ansvar.

Särskilda krav: B-körkort.

 

Vid frågor om tjänsten kontakta:

mikael.kvist@stoby.se
0725 - 28 64 95

 

Ansökningshandlingar sändes till:
jobb@stoby.se alternativt till Okvägen 6, 281 51 Hässleholm. Märk kuvertet med "PLATTSÄTTARE".

 

Ansökningarna tas emot löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.