Är det dig vi söker?

På Stoby söker vi alltid duktiga medarbetare som kan bli en del av vårt team. Vi söker då dig som är hantverkare inom måleri, golv, kakel, kök eller bad. Dessutom har vi allt från projektledarroller och butikspersonal, till andra administrativa roller inom t.ex. ekonomi och HR.

 

Tycker du att du är rätt person för oss? Då är du varmt välkommen att skicka in din spontanansökan till jobb@stoby.se

 

Just nu har vi följande tjänster lediga:

Målare

Vi behöver utöka våra team i Halmstad, Hässleholm/Kristianstad (läs mer), Växjö, Helsingborg, Varberg, Falkenberg och Malmö med fler målare, som kommer representera vårt företag ute hos kunder vid såväl ROT-uppdrag som andra serviceuppdrag, till exempel lägenhetsmålning.

Idag finns vi med våra hantverkstjänster på flertalet orter runtom i Skåne, Småland och Halland. I Hässleholm har vi vårt ursprung och där ligger vårt huvudkontor och vår butik, vars målgrupp är en medveten kund som söker kvalitetsprodukter för hus och hem. 

Vi erbjuder:

Ett välorganiserat företag med god arbetsmiljö

Möjlighet till utveckling inom yrket

Arbete i stabil och långsiktig organisation med kvalitet och arbetglädje i fokus

 

Önskade kvalifikationer:

Stoby är ett entreprenörsdrivet företag där karriärutvecklingsmöjligheterna är många. Vi ser att en god initiativförmåga och noggrannhet passar väl in i vår företagsanda. Du ska kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet.

Vidare söker vi dig med hög social kompetens som kan ha en god kommunikation med våra kunder. Vi värdesätter kundvårdstänkande och en visad respekt för övriga yrkeskategorier. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är något vi söker i en medarbetare.

Krav:

Utbildad målare

B-körkort

Du som anser att du har rätt bakgrund och erfarenhet är välkommen att höra av dig till oss. Tjänsten är heltid och gäller tillsvidare. Endast ansökningar som motsvarar våra krav och önskade kvalifikationer önskas och besvaras. Vi behandlar ansökningarna löpande, och ser fram emot din ansökan snarast möjligt.

 

Ansökan skickas till:

Hässleholm/Kristianstad: fredik.erlandsson@stoby.se

Helsingborg: alexander.lofgren@stoby.se

Malmö: info.malmo@stoby.se

Varberg: daniel.carlsson@stoby.se eller pontus.wessman@stoby.se

Halmstad: pontus.wessman@stoby.se eller joakim.nilsson@stoby.se 

Falkenberg: pontus.wessman@stoby.se

Växjö: fredrik.sager@stoby.se 

 

 

Målare i Hässleholm/Kristianstad

Vi söker professionella målare med genuin stolthet för måleriyrket och goda sociala egenskaper. Att kunna upprätthålla en bra kommunikation med våra kunder och respekt mot övriga yrkeskategorier är något vi värdesätter högt. Du ska kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet.

Krav:

Gymnasieutbildning (inriktning måleri) eller minst 5 års dokumenterad erfarenhet inom yrket

B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har yrkesbevis, lift och ställningsutbildning eller några andra liknande utbildningar inom yrkesområdet

Vi erbjuder:

Ett välorganiserat företag med god arbetsmiljö.

Möjlighet till utveckling inom yrket

Arbete i en stabil och långsiktig organisation med kvalitet och arbetsglädje i fokus

Intresserad? Vi behandlar alla ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt. Vi behandlar endast de ansökningar som uppfyller våra krav.

Ansökan skickas till: fredrik.erlandsson@stoby.se

Vi söker målare på fler orter - läs mer här!

Golvläggare Kristianstad

Stoby söker behöriga och erfarna golvläggare för tjänstgöring i Kristianstad. Vi söker dels golvläggare som arbetar mot privatkonsument och dels golvläggare som arbetar mot RAM-avtal. Arbetet kräver bred kompetens inom hand-, flyt- och fallspackling, montage av golv- och väggmatta samt läggning av trägolv.

Önskade kvalifikationer:

Stoby är ett entreprenörsdrivet företag där karriärutvecklingsmöjligheterna är många. Vi ser att en god initiativförmåga och noggrannhet passar väl in i vår företagsanda. Du ska kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom yrket och utföra arbetet med hög kvalitet.

Vidare söker vi dig med hög social kompetens som kan ha en god kommunikation med våra kunder. Vi värdesätter kundvårdstänkande och en visad respekt för övriga yrkeskategorier. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är något vi söker i en medarbetare. Meriterande är om du har ett yrkesbevis.

Krav:

B-körkort.

Om Stoby

Idag finns vi med våra hantverkstjänster på flertalet orter runtom i Skåne, Småland och Halland. I Hässleholm har vi vårt ursprung och där ligger vårt huvudkontor och vår butik, vars målgrupp är en medveten kund som söker kvalitetsprodukter för hus och hem. 

Vi erbjuder dig att arbeta i en välstrukturerad organisation med god arbetsmiljö, där vi tror på en symbios mellan fritid och arbetsliv och värnar om att våra medarbetare alltid ska må bra. 

 

Vid ansökan eller frågor om tjänsten kontakta:

oliver.eriksson@stoby.se 

 Ansökningarna behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Varför Stoby?