Jubileumserbjudande!

I år fyller Stoby 50 år och det vill vi såklart fira tillsammans med våra kunder! Därför får du nu varor från Siemens till ett värde av ca. 50 000kr när du köper ett kök hos oss! 

 

Gör ett besök i vår butik och hämta inpiration från våra många utställningskök! Vi hjälper dig att både planera och rita upp ditt kök och dessutom har vi erfarna hantverkare som kan installera det på plats - vi kallar det Stobymodellen. Läs allt du behöver veta längre ner på sidan!

Vill du veta mer om kampanjen och vilka vitvaror från Siemens som ingår när du köper kök? Gör ett besök i vår butik!

Vi ses!

 

Erbjudandet gäller vid köp av kök och bänkskivor till ett värde av minst 100.000kr t.o.m. 2019-11-30. Kan ej kombineras med andra rabatter och avtal. 

Förändra med Stobymodellen

Hos oss hitttar du ditt Ballingslövskök, känt för hög kvalitet och vackra, smarta lösningar. Vi har även badrumsinredningar och praktiska, snygga förvaringslösningar. Du som är händig monterar allt själv, du kan också anlita oss att göra hela jobbet. Vi kallar det Stobymodellen. Då hjälper vi dig hela vägen, från de första stegen till färdigmonterat kök, badrum eller förvaringslösning i ditt hem. Allt till fast pris.

Vad är din dröm?

Nytt kök? Nytt badrum? Eller vill du drömmer du om en walk in closet? Låt dig inspireras i Stobys showroom för kök, bad och förvaring.

Gratis hembesök

Boka ett möte med oss där du får träffa våra kunniga planerare. Vi gör gratis hembesök, tar mått i din bostad och gör sedan en 3D-ritning efter dina önskemål.

Offert och ROT

Vi ger dig ett fast pris där även elektriker och rörmokare ingår. Med ROT-avdraget drar vi av 30% på fakturan för samtliga hantverkstjänster.

Arbetet påbörjas

Vi tar nu hand om projektet från start till mål. Med hjälp av Stobys professionella hantverkare sparar du tid, eftersom vi fixar allt enligt en trimmad arbetsgång och tidsplan. Vill du göra något på egen hand är det OK.

Personal

Kom in till oss, eller hör av dig och boka in ett möte! Vi visar dig gärna runt i vår inspirerande butik! Tillsammans kan vi skissa på ditt nya kök, det där badrummet du alltid velat ha eller varför inte en walk in closet som så många drömmer om. 

Välkommen!

Nässelvägen 1, 291 59 Kristianstad, Tel: 044 - 18 30 30

Vardagar  10-18
Lördagar 10-14
Röda dagar Stängt

Avvikande öppettider

Lördag 21/12  Stängt
Lillejulafton Stängt
Julafton Stängt
Nyårsafton Stängt

 

Leverantörer