Boka videomöte med oss!

Nu har vi lanserat en ny tjänst där du kan boka videomöte med en av våra köksexperter. Hör av dig till oss på info@stoby.se eller 0451-38 85 00 så hittar vi en tid som passar. 

Förändra med Stobymodellen

Hos oss hitttar du ditt Ballingslövskök, känt för hög kvalitet och vackra, smarta lösningar. Vi har även badrumsinredningar och praktiska, snygga förvaringslösningar. Du som är händig monterar allt själv, du kan också anlita oss att göra hela jobbet. Vi kallar det Stobymodellen. Då hjälper vi dig hela vägen, från de första stegen till färdigmonterat kök, badrum eller förvaringslösning i ditt hem. Allt till fast pris.

Vad är din dröm?

Nytt kök? Nytt badrum? Eller drömmer du om en walk in closet? Låt dig inspireras i Stobys showroom för kök, bad och förvaring.

Gratis hembesök

Boka ett möte med oss där du får träffa våra kunniga planerare. Vi gör gratis hembesök, tar mått i din bostad och gör sedan en 3D-ritning efter dina önskemål.

Offert och ROT

Vi ger dig ett fast pris där även elektriker och rörmokare ingår. Med ROT-avdraget drar vi av 30% på fakturan för samtliga hantverkstjänster.

Arbetet påbörjas

Vi tar nu hand om projektet från start till mål. Med hjälp av Stobys professionella hantverkare sparar du tid, eftersom vi fixar allt enligt en trimmad arbetsgång och tidsplan. Vill du göra något på egen hand är det OK.

Vill du veta mer?

Du hittar mer inspiration, kampanjer, kontaktinformation och öppettider på vår återförsäljarsida hos Ballingslöv. Du är såklart också varmt välkommen till vår butik på Nässelvägen 1 i Kristianstad!

Leverantörer