Nytt kök med Stobymodellen

Hos oss hitttar du ditt Ballingslövskök, känt för hög kvalitet och vackra, smarta lösningar. Vi säljer Ballingslövskök i alla storlekar och mängder av materialval. Du som är händig monterar ditt kök själv, du kan också anlita oss att göra hela jobbet. Vi kallar det Stobymodellen. Då hjälper vi dig hela vägen, från de första stegen till ett färdigmonterat kök i ditt hem. Allt till fast pris.

Missa inte!

Vi har ofta bra erbjudanden på kök från Ballingslöv. På Ballingslövs hemsida kan du läsa mer om det finns någon aktuell kampanj just nu.

Boka ett möte med oss!

Hör av dig till oss så bokar vi in ett möte, antingen i vår butik, via telefon eller videomöte. Självklart är du också välkommen direkt till butiken där vi har massor av köksinspiration! Du hittar våra kontaktuppgifter längre ner på sidan. 

VÅR KÖKSAVDELNING TIPSAR:

5 SAKER SOM ÄR BRA ATT VETA NÄR DU SKA BYTA KÖK.

1. Ha aldrig bråttom, låt det ta tid när du ska byta kök. Det är många detaljval som ska göras och du ska leva med ditt kök länge.


2. Tryck inte in för mycket grejor eller skåp i ditt kök. En massa extra förvaring gör bara att du samlar på dig sånt du inte behöver. Ett kök ska vara ljust, luftigt och en plats där man ska vilja umgås.


3. En köksö kommer bli din nya bästa vän! Perfekt att ta en snabb frukost vid, att göra stora bak på eller servera mat på när du har gäster.


4. Satsa på praktiskt förvaring. I skåp är det lätt att man gömmer grejor längst bak. Med utdragbara lådor får du en bra översikt på dina grejor.


5. Lantligt, stilren eller färgglatt - vilken stil föredrar du? Ett kök ska man leva med i många år , tänk igenom vilken stil du alltid återkommer till och bry dig inte så mycket om den senaste trenden just nu.

Fråga Stoby

Vi vet att det krävs mycket kunskap för att bygga ett kök med hög funktionalitet och smart förvaring.
Därför är vi som jobbar med kök på Stoby specialiserade på just detta område.
Rådfråga oss, vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till färdigt kök. 

Välkommen!

Okvägen 6, 281 51 Hässleholm, Tel: 0451 - 38 85 00, E-post: info@stoby.se

Klicka här för öppettider!

Leverantörer