”Köket är hemmets hjärta!”

Drömmer du om ett nytt kök men vet inte riktigt hur du ska ta dig an projektet?

Här kan du läsa några frågor och svar från vår kökssäljare Börje Hörberg - en rutinerad Stobylegend som planerat kök till både en och två generationer.


Hur stor betydelse har ett kök för ett hem?

- Man brukar säga att köket är hemmets hjärta och det stämmer verkligen! Köket är idag en plats där vi umgås, till skillnad från förr då det mer var en ”arbetsplats”. Med den öppna planlösningen som nästan alla nya hus har idag så får köket ta plats och gränserna mellan kök och
vardagsrum suddas ut. Just därför är köket så viktigt för trivseln och faktiskt även för värdet på ditt hus. Om ett hus har ett kök från Ballingslöv är det inte ovanligt att det nämns i mäklarannonser.


Vad är det vanligaste misstaget som många gör när de ska byta kök?

 -De flesta försöker få in alldeles för många skåp i sina kök! Dagens förvaringslösingar från Ballingslöv är så bra och praktiska att du får plats med det du behöver, och mer därtill. Allt från fullutdragslådor och karusellhyllor, till lådavdelare och utdragbart inrede, möjliggör för luftigare och trivsammare kök.


Vilken köksmodell från Ballingslöv gillar du och varför?

 - Solid vit - en tidlös och praktiskt lucka!


Varför ska man välja ett kök från Ballingslöv?

 - Jag brukar vända på det och säga ”varför inte”? Köken från Ballingslöv håller hög kvalitet och du får riktigt bra garantier. Men det som jag tycker är allra häftigast är att de kan erbjuda speciallösningar - om ett skåp inte finns i den bredden du behöver så löser de det. Där är Ballingslöv ganska unika.

 

Slutligen, vilket råd vill du ge dem som planerar att byta kök?
-Låt det ta tid! Ett kök ska vara välplanerat och passa din vardag. Ett genomtänkt kök är ett bra kök.

Börje Hörberg på Stoby måleri i Hässleholm
Börjes favoritlucka, Solid vit!

Missa inte!

Vi har ofta bra erbjudanden på kök från Ballingslöv. På Ballingslövs hemsida kan du läsa mer om det finns någon aktuell kampanj just nu.

Boka ett möte med oss!

Hör av dig till oss så bokar vi in ett möte, antingen i vår butik, via telefon eller videomöte. Självklart är du också välkommen direkt till butiken där vi har massor av köksinspiration! Du hittar våra kontaktuppgifter längre ner på sidan. 

Köp ditt kök med Stobymodellen

Hos oss hitttar du ditt Ballingslövskök, känt för hög kvalitet och vackra, smarta lösningar. Vi säljer Ballingslövskök i alla storlekar och mängder av materialval. Du som är händig monterar ditt kök själv, du kan också anlita oss att göra hela jobbet. Vi kallar det Stobymodellen. Då hjälper vi dig hela vägen, från de första stegen till ett färdigmonterat kök i ditt hem. Allt till fast pris.

VÅR KÖKSAVDELNING TIPSAR:

5 SAKER SOM ÄR BRA ATT VETA NÄR DU SKA BYTA KÖK.

1. Ha aldrig bråttom, låt det ta tid när du ska byta kök. Det är många detaljval som ska göras och du ska leva med ditt kök länge.


2. Tryck inte in för mycket grejor eller skåp i ditt kök. En massa extra förvaring gör bara att du samlar på dig sånt du inte behöver. Ett kök ska vara ljust, luftigt och en plats där man ska vilja umgås.


3. En köksö kommer bli din nya bästa vän! Perfekt att ta en snabb frukost vid, att göra stora bak på eller servera mat på när du har gäster.


4. Satsa på praktiskt förvaring. I skåp är det lätt att man gömmer grejor längst bak. Med utdragbara lådor får du en bra översikt på dina grejor.


5. Lantligt, stilren eller färgglatt - vilken stil föredrar du? Ett kök ska man leva med i många år , tänk igenom vilken stil du alltid återkommer till och bry dig inte så mycket om den senaste trenden just nu.

Välkommen!

Okvägen 6, 281 51 Hässleholm, Tel: 0451 - 38 85 00, E-post: info@stoby.se

Klicka här för öppettider!

Fråga Stoby

Vi vet att det krävs mycket kunskap för att bygga ett kök med hög funktionalitet och smart förvaring.
Därför är vi som jobbar med kök på Stoby specialiserade på just detta område.
Rådfråga oss, vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till färdigt kök. 

Leverantörer