Golv till rätt pris

Vi har alltid bra golvpriser i butiken, här ser du några av dem. Mer golvinspiration hittar du i vårt galleri längre ner på sidan. Välkommen till butiken för mer information!

Stoby kan det här med golv

När det är dags att lägga golv kan vi rekommendera ett besök hos oss på Stoby. Vi har stor erfarenhet av golv och golvläggning och har kvalitetsprodukterna du behöver - från marknadens ledande leverantörer. 

Stoby rekommenderar!

Här har vi har valt ut 12 golv från Kährs som vi gillar och tror extra mycket på.

 

Kährs trägolv - design och kvalitet från Sverige

Kährs är en av världens största tillverkare av moderna trägolv. Ett trägolv skänker värme till den mest minimalistiska inredning, samtidigt som det förhöjer intrycket i en mer traditionell interiör.

Kährs EVO

Kährs och Stoby är stolta över att kunna presentera nästa generation trägolv. Som en av 15 butiker i Sverige är vi utvalda att få sälja detta fantastiska golv. EVO är en revolutionerande ny typ av trägolv, som kombinerar skönheten hos äkta trä med slitstyrka, funktion och hållbarhet. EVO symboliserar evolutionen inom trägolv. Först kom det solida trägolvet - vackert, men känsligt och med en tendens att spricka. Därefter introducerades Kährs parkettgolvet, ett lamellbaserat trägolv som bättre utnyttjar råvaran samtidigt som det skapar ett välbalanserat golv. Nu är det dags för nästa steg. EVO bygger på en unik teknologi som ger en betydligt starkare yta, samtidigt som träets naturliga skönhet tillåts lysa igenom. Metoden innebär optimalt utnyttjande av råvaran. Därmed sparar vi naturens resurser och bidrar till ett hållbart byggande. EVO finns i nio olika utföranden baserade på tre färger – vitt, grått och natur – och med varje färg i två olika sorteringar, från rena till rustika. Det finns två bredder, en extra bred som ger ett imponerande intryck.

Varför inte måla golvet?

Att måla golvet ger både karaktär till ditt hus och en ombonad känsla. Hur snyggt är det till exempel inte med ett rutigt lantligt golv?


Följ länken för 6 inspirerande sätt att måla ditt golv!

Alcro Trend - 6 inspirerande sätt att måla ditt golv

 

Här kan du även läsa om tips och råd när du vill måla ditt golv. 

Så målar du golvet

 

 

Medarbetare med golvexpertis

Oavsett om du är nybörjare eller fackman kan det vara till stor hjälp att bolla idéer och rådfråga oss som
ansvarar för golvprodukter på Stoby. Förutom hjälp med att välja rätt produkter kan vi även erbjuda golvläggare
som hjälper er med själva golvläggningen. Kom in och prata med oss! 

Välkommen!

Okvägen 6, 281 51 Hässleholm, Tel: 0451 - 38 85 00, E-post: info@stoby.se

Vardagar: 9-18, Lördagar: 9-13
Röda dagar har vi stängt  

 För avvikande öppettider t.ex. påsk, midsommar, jul eller andra högtider klicka här!