Du är fem steg ifrån din drömgarderob från Elfa!

Följ dom här fem stegen och drömgarderoben är inom räckhåll!

  • TA EN FÖRE-BILD, det är alltid bra att ha med när du besöker oss, men också roligt att kunna jämföra med slutresultatet.
  • SKRIV UPP RUMMETS MÅTT, helst på en enkel skiss där du anger mått och ritar in dörrar, fönster, element etc.
  • SORTERA UT KLÄDER du inte använder och som tar plats. Sälj, byt eller ge bort.
  • INVENTERA DINA KLÄDER - skriv upp hur många blusar, byxor, skjortor, skor klänningar etc. du har. Det kommer att underlätta när du planerar inredning i din nya garderob.
  • BÖRJA PLANERA! färdiga förslag eller rita upp din garderob i Elfas planeringsverktyg 

 

Rätt förvaring med Elfa

Att få ordning på alla sina prylar kan vara en sann utmaning, ta kontroll över din förvaring och skapa ordning och reda hemma. Everything can be organized! Gör ett besök i vår butik så hjälper vi dig att rita upp och planera din förvaring!

Elfas planeringsverktyg!

I Elfas planeringsverktyg kan du enkelt med “drag and drop”-planera allt från en liten bokhylla till fullskalig garderobslösning – komplett med inredning och skjutdörrar. Du hittar verktyget här.

Vi hjälper dig från idé till montering

Prata med oss om ditt nya förvaringssystem, vi kan hjälpa dig med idé, demonstrera olika lösningar samt att montera ditt nya förvaringssystem. 

Förvaringssystem

Vi säljer och monterar förvaringssystem från Elfa och Ballingslöv. Varumärken som utmärker sig för sin goda kvalitet, design och förmåga att vara yteffektiva.

Tillbehör

Smarta tillbehör gör din vardag lite mer bekväm. Kom in och titta på snygga och smarta tillbehör. Vi har allt du behöver - från snygg belysning till olika sätt att sortera och presentera din förvaring.

Rådgivning

Kom in och prata med oss om ditt förvaringsbehov. Vår personal är experter på att hitta snygga och smarta lösningar och kan komma med tips och idéer.

Stobymodellen

Det kan vara krångligt att montera ett förvaringssystem. Du kan låta oss göra hela jobbet, från att ta mått vid ett gratis hembesök till att rita upp förslag och montera systemet på plats hemma hos dig. Allt till fast pris och tidsplan. Vi kallar det Stobymodellen.

Läs mer.

Personal inom förvaring

Kom in och prata med oss om förvaring, vi kan våra produkter utan och innan.
Låt oss skissa, bolla idéer och komma fram till lösningar som kan ta hand om ditt förvaringsbehov.

Välkommen!

Okvägen 6, 281 51 Hässleholm, Tel: 0451 - 38 85 00, E-post: info@stoby.se

Klicka här för öppettider!