Nu fyller butiken 5 år!

I år fyller vår butik i Halmstad 5 år och det vill vi såklart fira tillsammans med våra kunder! Därför får du nu kalaspriser på kök och flera andra bra erbjudanden som du inte vill missa!

Köper du ett Ballingslövskök från oss får du just nu MUMS-avdrag vilket betyder att du får rabatt motsvarande momsen. Som om inte det vore nog får du dessutom ett Porsche-knivset på köpet och du är med i en utlottning där du kan vinna 10 000 kr i presentkort på ICA Maxi, Flygstaden.

Kom in till oss så berättar vi mer! Och du - i butiken väntar ännu fler kalasöverraskningar för dig som köper kök. Ta chansen att få köket du alltid drömt om!

 

* Våra kalaserbjudanden gäller t.o.m. 2019-12-01 när du köper kök för minst 90.000kr.

På kalas ska man mumsa!

Självklart får du ta del av Ballingslövs MUMS-kampanj samtidigt som du får ta del av våra andra kalaserbjudanden. Kom in till oss så berättar vi mer!

Att förändra är en rolig resa

Om du så ska byta kök, badrum eller förnya dina garerober så tar vi med dig på en rolig och inspirerande resa i vår butik. 

Personal

Kom in till oss så visar vi dig runt i vår inspirerande butik. Tillsammans kan vi skissa på ditt nya kök, det där badrummet du alltid velat ha eller varför inte en walk in closet som så många drömmer om. 

Välkommen!

Flygaregatan 12, 302 38 Halmstad, Tel: 035 - 16 66 60

 

Vardagar  9-18
Lördagar 10-14
Röda dagar Stängt

Avvikande öppettider

Julafton Stängt
Nyårsafton Stängt

 

 

Leverantörer