Nu fyller butiken 5 år!

I år fyller vår butik i Halmstad 5 år och det vill vi såklart fira tillsammans med våra kunder! Därför får du nu kalaspriser på kök och flera andra bra erbjudanden som du inte vill missa!

Köper du ett Ballingslövskök från oss får du just nu MUMS-avdrag vilket betyder att du får rabatt motsvarande momsen. Som om inte det vore nog får du dessutom ett Porsche-knivset på köpet och du är med i en utlottning där du kan vinna 10 000 kr i presentkort på ICA Maxi, Flygstaden.

Kom in till oss så berättar vi mer! Och du - i butiken väntar ännu fler kalasöverraskningar för dig som köper kök. Ta chansen att få köket du alltid drömt om!

 

* Våra kalaserbjudanden gäller t.o.m. 2019-12-01 när du köper kök för minst 90.000kr.

På kalas ska man mumsa!

Självklart får du ta del av Ballingslövs MUMS-kampanj samtidigt som du får ta del av våra andra kalaserbjudanden. Kom in till oss så berättar vi mer!

Att förändra är en rolig resa

Om du så ska byta kök, badrum eller förnya dina garerober så tar vi med dig på en rolig och inspirerande resa i vår butik. 

Du är fem steg ifrån din drömgarderob från Elfa!

Följ dom här fem stegen och drömgarderoben är inom räckhåll!

  • TA EN FÖRE-BILD, det är alltid bra att ha med när du besöker oss, men också roligt att kunna jämföra med slutresultatet.
  • SKRIV UPP RUMMETS MÅTT, helst på en enkel skiss där du anger mått och ritar in dörrar, fönster, element etc.
  • SORTERA UT KLÄDER du inte använder och som tar plats. Sälj, byt eller ge bort.
  • INVENTERA DINA KLÄDER - skriv upp hur många blusar, byxor, skjortor, skor klänningar etc. du har. Det kommer att underlätta när du planerar inredning i din nya garderob.
  • BÖRJA PLANERA! färdiga förslag eller rita upp din garderob i Elfas planeringsverktyg 

I oktober har vi 20% på Elfas sortiment!

Att få ordning på alla sina prylar kan vara en sann utmaning, ta kontroll över din förvaring och skapa ordning och reda hemma. Everything can be organized! Gör ett besök i vår butik så hjälper vi dig att rita upp och planera din förvaring!

 

Personal

Kom in till oss så visar vi dig runt i vår inspirerande butik. Tillsammans kan vi skissa på ditt nya kök, det där badrummet du alltid velat ha eller varför inte en walk in closet som så många drömmer om. 

Välkommen!

Flygaregatan 12, 302 38 Halmstad, Tel: 035 - 16 66 60 

Vardagar  9-18
Lördagar 10-14
Röda dagar Stängt

Avvikande öppettider

Lördag 21/12 Stängt
Lillejulafton Stängt
Julafton Stängt
Nyårsafton Stängt

 

 

Leverantörer