Nu behöver vi bli ännu fler! vi söker: Badsäljare

 

Läs mer om oss här!

 

Badsäljare - Hässleholm

 

Är du vår nya stjärnsäljare?

Stoby Måleri är en komplett butik i Hässleholm med allt du behöver till hus och hem. Här finner kunden allt de behöver för sitt hem i de olika avdelningarna för Kök, badrum, golv, färg & tapet, terrass, grillar, trädgårdsmaskiner, cyklar, förvaring, luft & värme m.m.


Arbetsuppgifter
Som medarbetare på Stoby Måleri kommer du dels att arbeta med den dagliga försäljningen inklusive förslagsritningar till badrum samt ansvara för varuhanteringen i butiken. Du har ett ansvar att ge kunden bästa tänkbara service och rådgivning och du är en ambassadör för butiken. Du ansvar för att hålla dig uppdaterad gällande alla produkterna inom bad. Butiken har nära samarbete med alla återförsäljare varför det är viktigt med god kännedom om branschen. Du kommer även att ha ett nära samarbete med vår entreprenadavdelning då du fungerar som länken mellan beställaren och våra hantverkare.

Arbetet leds av en butikschef som leder och fördelar arbetet. Dock kommer det krävas att du som anställd tar ett stort eget ansvar för att verksamheten ska utvecklas och bli det självklara valet för både privatpersoner och entreprenörer.

Profil
Vi söker vi en driftig badsäljare som vill ge högsta service till våra kunder.

Du skall känna dig trygg som säljare och hjälpa kunderna att välja deras drömbadrum.

Tjänsten innefattar försäljning av badrumsmöbler, porslin, dusch, badkar, blandare & kakel.

Du skall vara utåtriktad, positiv, flexibel & gärna ha ett intresse för inredning.

Tidigare erfarenhet som säljare inom branschen är ett krav.

Erfarenhet i Winner Design är meriterande, tjänsten är på heltid & gäller tillsvidare. För att fungera i verksamheten och inom företagskulturen är det också viktigt att du är driven, självgående, ansvarstagande och har en stor vilja att lära. 

 

Ansökan endast via mail till:

Fredrik Stahl: fredrik.stahl@stoby.se

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.