MUMS-avdrag (rabatt motsvarande momsen)!

Just nu har vi MUMS-avdrag (rabatt motsvarande momsen) på alla våra kök och badrum. Passa på att köpa ett svensktillverkat kök eller badrum till riktigt bra pris.

Mums-avdraget gäller på alla våra kompletta kök och badrum från Ballingslöv i våra butik i Kristianstad. Erbjudandet kan ej kombineras med andra avtal/rabatter och gäller t.o.m. 3/12 2017.

Prisexempel:

Ord. pris: 125 000kr
Mums-avdrag: 25 000kr
Kampanjpris: 100 000kr

 

Välkommen in till butiken så berättar vi mer!

 

 

Förändra med Stobymodellen

Hos oss hitttar du ditt Ballingslövskök, känt för hög kvalitet och vackra, smarta lösningar. Vi har även badrumsinredningar och praktiska, snygga förvaringslösningar. Du som är händig monterar allt själv, du kan också anlita oss att göra hela jobbet. Vi kallar det Stobymodellen. Då hjälper vi dig hela vägen, från de första stegen till färdigmonterat kök, badrum eller förvaringslösning i ditt hem. Allt till fast pris.

Vad är din dröm?

Nytt kök? Nytt badrum? Eller vill du drömmer du om en walk in closet? Låt dig inspireras i Stobys showroom för kök, bad och förvaring.

Gratis hembesök

Boka ett möte med oss där du får träffa våra kunniga planerare. Vi gör gratis hembesök, tar mått i din bostad och gör sedan en 3D-ritning efter dina önskemål.

Offert och ROT

Vi ger dig ett fast pris där även elektriker och rörmokare ingår. Med ROT-avdraget drar vi av 30% på fakturan för samtliga hantverkstjänster.

Arbetet påbörjas

Vi tar nu hand om projektet från start till mål. Med hjälp av Stobys professionella hantverkare sparar du tid, eftersom vi fixar allt enligt en trimmad arbetsgång och tidsplan. Vill du göra något på egen hand är det OK.

Personal

Kom in till oss så visar vi dig runt i vår inspirerande butik. Tillsammans kan vi skissa på ditt nya kök, det där badrummet du alltid velat ha eller varför inte en walk in closet som så många drömmer om. 

Välkommen!

Nässelvägen 1, 291 59 Kristianstad, Tel: 044 - 18 30 30

Vardagar: 9-18, Lördagar: 10-14
Röda dagar har vi stängt

 

Öppettider jul & Nyår 2017-18

 

Lördag 23/12                               Stängt

Julafton 24/12                             Stängt

Juldagen 25/12                            Stängt

Annandag jul 26/12                   Stängt

27–29/12                                     ÖPPET

Lördag 30/12                                Stängt

Nyårsafton 31/12                        Stängt

Nyårsdagen 1/1                           Stängt

2–4/1                                            ÖPPET

Trettondagsafton 5/1                 10-14

Trettondedagen 6/1                   Stängt

 

God Jul & Gott Nytt År

Önskar vi på Ballingslöv Stoby

Leverantörer